Tu poți să faci o diferență!

Salutări dragi tuturor,

Mă numesc Aurora Galchiș, sunt soție, mamă, bunică. Sunt de asemenea și medic de familie, deci nu sunt straină de multele probleme și bucurii pe care le avem în familie. Am avut Harul să mă nasc într-o familie normală, crestină. Parinții m-au crescut (pe mine și surorile mele) într-o atmosferă familială de iubire, ne-au învățat de mici respectul și dragostea de Dumnezeu, de părinți, de frați și de oameni.

Am învățat ce înseamnă părtășia în familie, părtășia cu surorile și frații din biserică, stima și respectul faț de toți oamenii. Am învățat ce înseamnă să dăruiești, să te jertfești, să te lași de multe ori pe tine pentru a-i ajuta pe cei în nevoie și am simțit bucuria din inimă, care vine în urma slujirii.

Așa am încercat și noi, eu și sotul meu, să ne creștem copiii și mulțumim Domnului toți trei iși au familiile lor binecuvântate.

Mi-aș dori din toată inima ca și nepoții mei și nepoții nepoților mei să crească în familii normale, iubitoare, responsabile, fără teama că cineva ar putea atenta la familia lor, la instituția familiei cu orice consecință ce ar decurge de aici.

Referendumul care vine reprezintă un moment unic pentru generația noastră , dar și o mare responsabilitate. Putem ajuta la întărirea familiei ca instituție sau putem urmări cum alții o demolează și noi contribuim la aceasta prin nepăsare sau indolență.
Vom da socoteală în fața lui Dumnezeu, a istoriei și urmașilor urmașilor noștri, pentru modul cum ne-am raportat la această oportunitate,  dar și obligație.

De aceea să mergem toți la vot să spunem un DA categoric pentru familie. Și să-i informăm și să-i îndemnăm pe toți prietenii și cunoscuții noștrii să nu stea pasivi ci să vină la vot.

Cât despre mine eu și toată casa mea vom merge la vot și vom spune DA.

Vino și tu! Veniți cu totii!

Domnul Isus să vă binecuvânteze!