Ieri am fost eu….azi sunt ei….dar mâine!?

Se întâmplă tot mai des….și rămân goluri imense….se nasc întrebări….se zdrobesc inimi….și nu primim răspunsuri… Ieri am fost eu….azi sunt ei….dar mâine!?

Mâine vei fi tu!?

Rămân copii fără tată…sau mamă…. Durerea e mare și nu o cunosc decât cei lăsați în urmă… Pentru ei timpul se oprește….păsările nu mai cântă….culorile nu mai contează….mâncarea nu are gust…. Dacă te lași pradă durereri te sufoci pur și simplu, că nu iți mai vine să respiri….

Cine să îi mângâie și să le aline inima!? Cine să le ia durerea!?

Cel ce face rana….tot El o va vindeca….tot El va turna zi și noapte din balsamul Său alinator și mângâierea Lui nu se aseamănă cu nimic și nu poate fi descrisă…. O cunosc doar cei mângâiați de El!!
Luptând,în durerea mea, dar parca fără rost, și inima mea strigă către ceruri….și fața mea brăzdată de lacrimi amare…atunci…am simțit….era El Isus…era lângă mine…plângea cu mine….și fiecare lacrimă de-a Lui îmi alina durerea mea!!

Să știi că e lângă tine suflet zdrobit!!

Nu va pleca și nu te va lăsa….va fi mereu acolo!! Nu vrei să plângi împreună cu El!? El te cunoaște și iți aude gândul….și știe ce simți…cunoaște inima ta!!

Suflet îndurerat….suflet apăsat, la El e eliberarea!!

Totul e în mâna Lui!! Totul e în mâna Lui!! Și are planuri desăvârșite pentru viața ta!! Lucrurile sunt în mâna Lui….toate sunt sub controlul Său!!