Vino… Doamne și ceartă vânturile!

Când sufletul tău face valuri și nu știi cum să îl liniștești… Când totul se întunecă și nu mai vezi lumina….când ești gata să te prăbușești în apa disperării mai întreabă-te un singur lucru:

Chiar sunt singură? Și caută un răspuns….. Vezi, ești singură?? Privește în urmă și vezi prin câte ai trecut….privește….ce braț tare te-a ținut și te-a scăpat la greu!? Cine ți-a dat curaj și mângâiere!? Cine te-a ascultat? Cine a fost cu tine la orice pas?? Oare chiar nu e nimeni!?

Strigă: Nu e nimeni!?

Și dintr-o dată o adiere….o liniște se lasă…și simți cum te învăluie și privind în sus strigi către Domnul: Ai fost aici mereu!! Vei fi aici mereu!!
Disperarea te cuprinde….frica te învăluie….ești plină de gânduri negre!? De ce nu lași ca susurul blând să vină!? De ce nu chemi protecția Divină?? Domnul e aici te așteaptă….știe ce e în sufletul tău…cheamă-L!!! Și El va potoli furtuna!! Va îndeparta norii și va fi iar soare în viața ta!!

Nu e departe de tine….e aici…e aici….simte-L….doar zi: Vino…Doamne și ceartă vânturile!! E greu în lumea aceasta….e greu să te tot lovești….să cazi și să tot gemi… Stând pe un pat de spital am crezut că sunt lăsată singură dar a fost Isus acolo…mi-a dat pace și mi-a dat bucurie ca apoi să scrie în dreptul meu viață!!

E Cineva care știe….știe suferința ta și cunoaște lacrima ta…..știe de câte ori ți s-au uscat lacrimile pe obraz….știe de câte ori ai căzut și cunoaște inima ta de aproape….știe cât suferi….cât ești de singură….știe și așteaptă să Îl chemi….
De ce nu intervine!? Dacă știe de ce nu face nimic? Oare nu sunt eu de vină? Oare…oare? Cand am stat la spital la căpătâiul soțului meu…am simțit că Domnul e acolo cu mine și credința mi s-a întărit, dar apoi când am aflat că a murit toată credința mea s-a prăbușit…Așa și tu acum…nu te-ai gandit nici o clipă că vei ajunge aici….erai așa plină de putere….așa de sigură că vei reuși….așa sigură că vei avea biruință….și totuși ce s-a întâmplat oare!?

Când planul Domnului e altul decât cel care crezi tu…și totul se prabușeste în jurul tău de fapt Domnul te cheamă…El te strigă chiar!! De ce nu auzi?? Oare nu ai cunoscut ziua cercetării tale? Astepți un răspuns în prăbușirea ta….și răspunsul întârzie să vină….și lupți și iar lupți…și cazi de oboseală… De ce nu vezi mereu minunile din jurul tău? De ce nu te oprești să înveți din ele? Cuvântul Domnului izvor nesecat de mângâiere,putere, înțelepciune și lumină….acolo gasești răspuns și biruință!! Deschide…cercetează și vezi câte din întrebările tale vor avea acolo răspuns.

Rugăciunea să fie nelipsită și cântarea să fie în inimă mereu….Fii vegheatoare….fii înțeleaptă!! Nu le pierde…și să știi ca ești plăpândă, dar….ai putere mare!! Ești un vas special folosit de Domnul!!

Și nu uita că El vine!! A promis și va veni!! Sau poate a venit deja și așteaptă să îi deschizi inima!!