Singurătatea este o problemă pentru mulți dintre noi

Mai mult ca orice omul are nevoie de alți oameni ca să își ducă viața în armonie!!

Sună puțin ciudat pentru unii….dar este un adevăr!! Singurătatea este o problemă pentru mulți dintre noi….și greu spunem: “Mă simt singur!”
Îmi e greu să spun cuiva despre singurătatea mea și cred că și ție la fel….pentru că ne e teamă….atât eu și tu avem nevoie de înțelegere,respect și dragoste!! Ceea ce în zilele pe care le trăim nu le mai găsim….si de aceea teama pune stăpânire pe noi…

Vreau să nu uiți un lucru: nu ești singura ființă care se confruntă cu teama și singurătatea!! Tânjim mult să fim înțelese și să ne facem auzite….dar nu acesta trebuie să fie scopul vieții tale!!
Când te simți singură știi ce se întamplă!? Începi să vezi partea “goală a paharului” și să fii tot mai pesimistă…”de ce numai eu?”….”de ce sunt diferită?”…”eu de ce nu pot să fac?” și multe alte întrebări care încep să ne macine.

Hai să îți zic un mic secret: Și Isus s-a simțit singur….și El a fost părăsit de toți….până și Tatăl și-a întors privirea de la El….De ce? Isus nu avea nici un defect….putea să facă ce vroia și să aibă ceea ce își dorește….și totuși nu a făcut un scop din asta….a trăit toate acestea ca să ne dovedească iubirea Lui!! Și a fost disprețuit de Tatăl pentru păcatul meu și al tău!! Vino cu decizii noi în viața ta….și nu mai asculta de cel rău când îți zice: “ești singură“….”nu ești bună de nimic”…. Nu e adevărat….ești valoroasă în ochii Celui ce a suferit pentru tine!! Și ai un scop măret în viața aceasta!!

Vreau ca de azi să începi să privești în jur și să vezi…dar să vezi cu adevărat…dar….pentru a vedea în jurul tău ceea ce trebuie să vezi ai nevoie să privești la Isus întai și să rămâi cu privirea acolo….de câte ori vei vrea să îți întorci privirea de la El vei avea parte de dezamăgire….oamenii dezamăgesc…. Și te fac să te simți singură… Atâta timp cât aștepți ceva de la oameni vei fi dezamăgită dar când vei vrea doar să dăruiești fără să aștepți ceva în schimb vei fi împlinită….să faci totul ca pentru Isus!!

Încearcă și nu te lăsa doborâtă…cere de la Dumnezeu lumină ca să poți vedea și dragoste să poți dărui!!


Sharing is caring!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.