Dupa lungi si intense cautari a unui nume potrivit pentru site-ul nostru, Dumnezeu in providenta Sa, mi l-a descoperit intr-un mod miraculos.

Dar ma intrebam, de ce, totusi Doamne, Oglinda Inimii?

Ca si femei, cred ca fiecare dintre noi privim zilnic intr-o oglinda care reflecta chipul nostru firesc, pamantesc. Daca gasim ceva murdar sau ceva ce nu ne place, incercam sa curatam sau sa indreptam in vreun fel situatia, nu-i asa?

Dar oare, cate dintre noi, privim zilnic in oglinda inimii noastre? Cate indraznim sa aruncam o privire la ceea ce se reflecta din inima noastra?Oare ne teme de ce vom gasi? Oare ne temem ca e prea tarziu sa mai curatam ceva? Oare ne temem ca nu avem solutii pentru a curati inima? Sau ca va trebui sa ne schimbam si asta e un efort prea mare din partea noastra? Oare ne-am obisnuit prea mult cu murdaria din inima incat nici nu mai o consideram o problema?

Daca privim in inima noastra si gasim invidie, mandrie, lacomie, ura, individualism ce vom face? Cum vom putea noi sa curatim aceste lucruri din viata noastra?

Draga mea, nu vom putea sa o facem! De fapt, niciodata nu vom reusi! Am putea sa folosim orice solutii de machiaj spiritual si tot nu vom scapa de ele.

Vestea buna este ca DUMNEZEU POATE! De fapt EL e Singurul care poate!

Cum? Cere-I lucrul acesta. Cere-I sa curete inima ta, sa iti de-a puterea sa te schimbi indiferent cat te-am costa lucrul acesta!

Ca atunci cand oamenii vor privi in oglinda inimii tale sa il vada tot mai clar pe EL!

De aceea azi te intreb: TE-AI PRIVIT IN “OGLINDA”?