Oare mai am dreptul la fericire?

Să primim binecuvântarea din mâna Domnului și să fim pline de bucurie!
De multe ori în loc să ne bucurăm,să fim chiar pline de bucurie alegem să ne împovărăm cu gânduri rele! Lăsăm pe satan să ne tulbure….Oare,am uitat să ne bucurăm?
Când treci prin durere și despărțire uiți să te bucuri de cei rămași…de la atâtea lupte și căderi uiți că Domnul ți-a dat și bucurii!!
Numără azi promisiunile îndeplinite în dreptul tău!! Numără binecuvântările și toate lucrurile cu care Domnul te-a binecuvântat!!

OARE MAI AM DREPTUL LA FERICIRE??

E întrebarea care te macină mereu….Oare am dreptul să gust din fericire? DA avem dreptul la fericire!! Avem dreptul să gustăm fericirea…dar trebuie să o și acceptăm….să ne-o dorim…să ne rugăm pentru ea…Și atunci fericirea să vină din mâna Domnului pentru a fi deplină!! În Biblie găsim la Luca 6:21b scris: “Ferice de voi care plângeți acum,pentru că voi veți râde!” Domnul Isus a spus asta,și eu Il cred!
Haide să ne oprim puțin din toată alergătura asta pentru trup…să ne oprim și să învățăm de la Isus să ne bucurăm….să iți deschizi inima și viața pentru a primi bucuria!!
Bucură-te de ziua de azi că ai pentru ce! Bucură-te de soare…de nori…de culorile frumoase ale naturii….bucură-te de copii tăi….de soțul tău…bucură-te mereu!! Ieși din starea de apăsare și amărăciune și gustă din bucuriile Domnului!
Iți aduci aminte clipele fericite? Știu că sunt departe…știu că problemele tot vin…știu ca ești singură în toate astea….știu că lupți cu stările tale…știu pentru că și eu lupt alături de tine. Suntem de aceeași parte și Îl avem pe Domnul cu noi! Ieși din starea ta…dorește-ți să ieși…roagă-te să vezi lumina….Dacă nu iți dorești nu te va scoate nimeni! Nu îți lăsa sufletul în disperare!! Știu că îți dorești ridicare și vrei să fii fericită ridică-ți doar privirea și întinde-ți mâinile!!

E AICI ! Îți spune: “Scoală-te și mergi!!”

Nu poți să te ridici!? Tot El spune ca poți totul în El căci te întarește!! Primul pas e mai greu…învață din nou să mergi alaturi de Isus!! Doar lasă-L, dorește-ți!! Nu te lăsa copleșită de amar…de gânduri….de frământări…de îngrijorări…
După aproape un an de când soțul meu a decedat am învățat din nou să mă bucur…am învățat să las îngrijorarea și frământările în mâna Lui…am învățat să mă bucur de orice lucru mic…am învățat ce este fericirea alături de copilașii mei…prin ei Domnul m-a învățat cum să mă bucur!! Am învățat să mă bucur după ce am ieșit biruitoare din încercare…am încercat să mă bucur și când am eșuat pentru că am învățat ceva de acolo!! Suntem într-o luptă continuă și trebuie să nu renunțăm la fericirea noastră!! Și nu vă înșelați singure în lumea acesta adevărata fericire nu o găsim în lucrurile trecătoare doar în Domnul găsim lucrurile care ne dau pacea!!
Și având pacea Lui vom putea să ne numim fericite!! În mâna Domnului să lăsăm tot și să mergem pline de bucurie spre cer!!!