Ce mesaj transmite fața ta?

Eclesiastul 8:1 Înţelepciunea omului îi luminează faţa, şi asprimea feţei i se schimbă.

Fața este cea care ne reprezintă pe noi. Este ceea ce arătăm lumii și cum suntem de obicei recunoscuţi. Nimic nu înăsprește o față mai mult ca păcatul și îngrijorarea.

Minunata prezență a lui Cristos în inima ta are un impact direct asupra feței tale. Ea influențează umblarea ta, vorbirea ta, întreaga ta trăire. În calitate de femei credincioase, avem datoria să lăsăm fețele noastre să vorbească despre bunătatea și credincioșia lui Dumnezeu în viețile noastre. Dar problema este că de multe ori expresiile fețelor noastre și gesturile spun cu totul altceva. Fața ta este mai mult decât ceea ce vezi în oglindă, fața ta este un deget arătător spre sufletul tău.

Dacă îți lipești zilnic inima de Cuvânt și te încrezi pe deplin în El, dacă îți pleci genunchii în rugăciune, dacă te odihnești în dragostea Lui și arunci asupra Lui toate îngrijorările și poverile tale, dacă-i dai voie lui Isus să fie Domn peste toate lucrurile din viața ta, atunci înfățișarea ta ar trebui să sufere o schimbare profundă. Fața ta va iradia multă pace, seninătate și un calm liniștitor. Dacă ne gândim că fețele noastre sunt opera celui mai bun artist și pictor, Însuși Creatorul și Stăpânul Universului, vom înțelege că avem totul în noi pentru a fi splendide. O viaţă cumpătată și trăită în armonie împodobeşte mai mult ca orice machiaj, iar femeia credincioasă ştie să pună în valoare frumuseţea naturală pe care i-a dat-o Dumnezeu.

Cea mai frumoasă femeie este cea cu fața luminoasă. Cu machiaj sau fără, ea este cea mai frumoasă la orice oră, în orice moment prin caracterul și sufletul ei. Ea este frumoasă chiar și-n cele mai urâte dimineți sau în cele mai negre zile. Femeia-spirituală rămâne frumoasă până la capăt.

Sharing is caring!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.