CINEVA a scris o poveste doar pentru tine!!

Cred că prima întrebare pe care e normal să ne-o punem fiecare este , CINE? Cine și-ar lua timp să scrie o poveste pentru mine? Sau DE CE ar face una ca asta? CARE este scopul să se scrie o poveste doar despre mine?

Răspunsul este chiar aici : Da ,Dumnezeu a elaborat o poveste doar despre tine!

Tot ce avem nevoie pentru a trăi o viață din belșug este ascuns chiar în noi , însa adesea este înabușită de agitația vieții ,de prea puținul timp în care stăm și ascultăm susurul blând al Duhului Sfânt care ne vorbește , acoperă această măreție de aglomerația din viața noastră care ne dă de făcut atât de multe lucruri care de fapt nici nu sunt necesare a fi făcute…însă dacă ne oprim vom putea descoperi această comoară ascunsă din noi și cu siguranță vom conștientiza că este de o valoare incontestabilă!

Ți s-a întâmplat vreodată să vorbești cuiva și să nu te audă? Cum te-ai simți?

Eu am pățit de multe ori ,cu copiii ,cu soțul ,cu cei de la job!! Însă cel mai tare mă doare când copiii nu “mă aud”; cuvintele mele sunt ca un susur ce doar trece pe lângă ei! Și mă prind repede că nu au auzit,  din felul cum se comportă sau din consecințele ce urmează în urma neascultării! E dureros ,nu-i așa?

DAR să stiți că asemenea e cu Duhul Sfânt ,El ne vorbește zilnic…. Ne oprim noi din alergarea și agitația vieții pentru a-L auzi!!??

CINE?

Poate că povestea ta este la început la primul capitol sau poate este mai de demult , la capitolul 20,30 ,34!! Însa oricare ar fi capitolul să știi că Cel care scrie povestea este chiar Dumnezeu , El este acolo la fiecare pagină ȘI ESTE NEOBOSIT!

Pentru că fiecare din noi să putem trăi viața la care EL ne-a chemat ,mai întâi a DAT! A dat pe Fiul Său! Isus , Fiul lui Dumnezeu a fost atât de deteminat să ne elibereze de robia păcatului ,încât a devenit El păcat , a fost pedepsit și astfel a plătit cu viața în locul nostru!

Începand de AZI , TU trebuie să continui povestea ! De tine depinde dacă povestea ta va fi auzită sau ascunsă!

DE CE?

Din dragoste necondiționată! Dacă dorim să învățăm să iubim ,să ne dedicăm , să ne jertfim avem deja MODELUL SUPREM!

DRAGOSTEA ESTE CEA CARE NE MOTIVEAZă! Și dacă vom sta să ne uitam în urma vom fi convinți ca acesta este conbustibilul vital! Din dragoste pentru soț ,am renunțat la parinții cu care am viețuit ani buni ,din dragoste pentru copii ,ne-am trezit nopți de-a rândul și am vegheat la capul lor!

Din dragoste pentru noi Dumnezeu Și-a dat Fiul să moară ,ca noi să fim liberi de păcat!

Cu dragoste totul e posibil!

CARE este scopul?

Când cineva te iubește desăvârșit ,când își ia timp să scrie o poveste pentru tine sau mai mult decât o poveste o hartă în a ne ghida fiecare pas , o FACE pentru că vrea să ajungem la o desținație anume , pentru că îi pasă cum vom călători pe acest drum ,pentru că ne vrea cu orice preț să ajungem în siguranță la EL!

Cred că este mai mult decât clar , că Dumnezeu este acela care a facut și face TOTUL pentru noi!

Suntem noi gata să ne urmam povestea și să o continuăm așa cum a fost începută?

Rugăciune : Domane azi am conștientizat că Tu ai vegheat asupra mea toată viața! Acum pot vedea în mod clar cât de mult mă iubești și sunt gata să renunț la tot ce mă distrage pentru a te urma!Înnoiește-mă! Iartă-mi păcatele! Fii Salvatorul meu! Amin