O raza de lumina

Oglinda inimii! Ce reflecta oglinda inimii tale?

Bunătate, pace , gânduri liniștite sau ranchiuna, răutate, invidie , nemultumire?

Poate treci prin probleme , prin valea umbrei morții cum spune psalmistul, dar chiar și în cea mai întunecată și adâncă vale există speranță, există o raza de lumina.

Nu sunt doar vorbe, nu sunt cuvinte goale care sa ridice moralul. Am trăit și trecut prin vale și, da, e neagră și plină de disperare. Știu cum doare când conduci pe cel drag pe ultimul drum, când ți-ai dori ca pământul să te primească și pe tine, dar îți e refuzata aceasta cerere. Știu durerea din diagnostice cumplite, când ai senzația că te lovește un tren de mare viteza si-ti spui”nu se poate, e o greșeală” și totuși e adevărat și începi tratamente ,rezisti la lucruri pe care nu ți le-ai imaginat că le-ai putea îndura. Se spune” nici nu știe omul cat poate îndura decât în clipa când e pus cu problema în fața”.

Înveți să trăiești și cu mai puțin, să te bucuri de ce ai, să fii mulțumit și mulțumitor pentru tot, să apreciezi lucrurile simple , bucuriile mici și iei fiecare zi așa cum vine, cu bune și cu mai puțin bune, cu întristări sau bucurii.

Dar nu e nevoie sa treci prin necaz ca să apreciezi ceea ce ai.

Bucura-te de cei dragi , căci viața e atât de trecătoare și lumea te îmbie cu lucruri fără importanta,care îți răpesc timpul . Fii o lumina pentru cei din jur, o bucurie, pentru cei întristați, o raza de speranță pentru cei din vale.

Deci ce reflecta oglinda inimii tale???