Să crești fără frică

Doar un cuvânt, și mă voi liniștii, doar un cuvânt și mă voi bucura, doar un cuvânt, din gura Ta.
Nu aș vrea să plec acum dinaintea Ta, să mă mulțumesc cu atât, fără a afla,
putere și iubire, pace și zidire.
Dă-mi o Tată ce ți-am cerut, nu doar odată, cuvânt din gura Ta,  putere pentru a înainta!
Nu pot urca pe stanca cea înalta, și de mă lupt din răsputeri, nu pot! Acum știu că tu nu-mi ceri,
ci chiar acum îmi spui, așteaptă!
Copilul meu, știu ce vrei, vrei lucruri mari,
și bine ceri, dar mai așteaptă.
Te vreau cu orice preț,  și vreau să crești încă mai mult decât tu crezi, dar înainte trebuie să înțelegi, căci doar cu Mine ai voie să mergi.
Altfel te vei pierde, și atunci vei crede,
că te-am părăsit, când defapt, Eu m-am oprit. Iar tu te-ai dus și ai crezut dușmanul când ți-a spus: ” Vezi? Nu poti! Las să facă alții, că nu ești bună de nimic, și de te apuci de treabă eu iți zic, te voi împiedica, și tot răul va sta împotriva ta! Te voi răni așa cum știu mai bine, căci știu cum să-ți pierzi încrederea în tine, și în Isus, despre care nu mai am nimic de spus.”
Asa iți spune el, cel rău, și nu doar ție, pe mulți creștini el îi oprește, prin frica de a crește, frica de a înainta. Dar, ai voie chiar să stai jos, încrucișează-ți mâinile și vei vedea că atunci cel rău pace îți va da. Dar atunci când tu nu faci nimic, chiar atunci un suflet moare, și pe Mine, ca pe un Tată, mă doare!
Eu te-am născut cu mari dureri, și tot așa la rândul tău, aștept să faci, nu doar să speri, că Eu îi voi salva oricum când tu nu vrei să-i aduci de pe a lor drum. Să porți durere în suflet pentru cei ce caută cu disperare, ceva ce ar putea să fie o alinare, pe Mine, Făcătorul lor, de aceea am nevoie de tine și de toți cei cari simt în inimă acelaș dor.
Frica, necredința, deci, păcatul, este arma celui rău și Mă împiedică pe Mine, Dumnezeul tău, să te ascult când tu te rogi. Căci defapt tu nu mă crezi când frica este tot ceea ce tu vezi.
 Fii tare acum, Eu te iubesc, și doar binele-ți doresc! Să crești, Eu știu că vrei, dar va trebui mai mult să te smerești, în dragoste să crești, chiar și-n durere să zâmbești…
Abia atunci tu pentru mine cu adevărat trăiești…
Deci nu uita, când tu M-asculți și mă urmezi, orice lucru e spre bine, doar să crezi!  Te iubesc!